Bibboekenspaaractie voor de jeugd - zomer 2020.

In juli en augustus hebben jongeren een zee van tijd: tijd om te reizen, om te luieren en er op uit te trekken, tijd voor avontuur en zalig nietsdoen… met een boek kan je overal naartoe... fijn meegenomen in deze 'corona'-zomervakantie...

Nergens is er meer keuze dan in de bib! En… boeken lenen en lezen is helemaal gratis tot 18 jaar.

Met de bibboekenspaaractie willen we alle kinderen van de Rupelstreek aan het lezen krijgen tijdens de vakantiemaanden.

Iedereen is hartelijk welkom maar graag extra aandacht voor de corona-veiligheidsmaatregelen bij een bezoek aan de bibliotheek!

BibboekenspaaractieZomer2020

Alle bibs van Rupelbib doen mee aan deze spaaractie: kom langs in de bib en vraag je gratis spaarkaart. Voor elk boek dat je leest, krijg je bij het inleveren één of meer stempels. De spaarkaart is in elke Rupelbib geldig! In ruil voor een volle spaarkaart (10 stempels) krijg je een verrassing. Wie op het einde van de zomer heel veel boeken heeft gelezen, maakt kans op een mooie beloning. Uit alle ingeleverde kaarten loten we dan ook enkele gelukkigen. Voor hen is er een “zomerse” prijs weggelegd.

Vergeet dus niet van je correct ingevulde volle spaarkaart in te leveren aan de balie of via de inleverschuif!

Vanaf 1 juli tot en met zaterdag 5 september 2020 wordt er in de bib van Rumst, Reet, Boom en IVEBICA, Niel/Schelle/Hemiksem gestempeld.
Jongeren tot 15 jaar kunnen deelnemen.

Deelnemende bibliotheken

• Bibliotheek  Rumst, Markt 5, 2840 Rumst - Afhaalbib!
    • Zolang Bibliotheek Rumst nog werkt als ‘Afhaalbib’ en er alleen gereserveerde boekenpakketten kunnen worden afgehaald is er een aparte regeling voor de zomerspaaractie: bij het afhalen van het bestelde boekenpakket wordt een spaarkaart met stempels en eventuele verrassing meegeleverd.
  • Bibliotheek  Reet, Molenstraat 2, 2840 Reet
  • Bibliotheek  Boom, Windstraat 6, 2850 Boom.
  • Bibliotheken IVEBICA – Hemiksem – Schelle - Niel
    • Heuvelstraat 111-117, 2620 Hemiksem
    • E. Vanderveldelaan 30,  2845 Niel (openingsdatum wordt nog bekend gemaakt).